Udhetime me varke

Leka Tours vjen me eksperiencën më të re të turneut për adhuruesit e valëve te detit. Ne ju ofrojmë Turne me Varkë të cilat ju lejojnë të keni një pamje më të mirë të ujërave të kristalta në Sarandë. Ne ju ofrojmë dy mundësi për të zgjedhur:

ᴏᴜʀ ɴᴇᴡ ꜱᴇʀᴠɪᴄᴇ

𝓑𝓸𝓪𝓽 𝓣𝓸𝓾𝓻𝓼

𝓣𝓻𝓲𝓹𝓵𝓮 𝓢𝓽𝓸𝓹 𝓣𝓸𝓾𝓻


Nisja në orën 09:00 nga porti dhe kthimi rreth orës 30:00. Gjatë udhëtimit ka 3 ndalesa:

  • Kepi ​​i Qefalit ku qëndrojmë për rreth 20 min
  • Kakome ku qëndrojmë sërish për rreth 20 minuta
  • Krorez është ndalesa e fundit ku qëndrojmë për të notuar dhe qetësuar

Rezervoni


𝓚𝓼𝓪𝓶𝓲𝓵 𝓣𝓸𝓾𝓻


Edhe ky tur fillon në orën 9 në port. Ka 3 ndalesa dhe ndalesa e katërt është Ksamili. Ndalesat janë si më poshtë:

  • Plazhi i Pasqyrave
  • Plazhi i Manastirit
  • Plazhi i Pulëbardhës
  • Plazhi i Ksamilit

Rezervoni