Transferta AeroportiSherbimi jone i ri

Udhëtoni me ne me lehtësi.

Leka Tours tani ofron transferta aeroporti nga Saranda në Tiranë (aeroport) dhe kthim. Grupi maksimal i udhëtimit: 13 persona. Komoditeti dhe siguria e klientëve tanë është prioriteti ynë pasi ne ofrojmë një shërbim të besueshëm dhe në kohë.