TuretDestinacionet tona

Turi Riviera Shqiptare

Në këtë turne do të vizitojmë Himarën dhe fshatin Qeparo, i cili është një fshat i cili ka tërhequr një numër të madh turistësh dhe ka një vendndodhje mahnitese. Dhe më pas do të ndalemi në Gjirin e Palermos per te shijuar ujin e kalter.

Rezervoni

Turi Qyteti i Gjirokastres

Qendra e vjetër magjepsëse e Gjirokastrës është në listën e Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s. Kryesisht mesjetare, me një arkitekturë të bukur për t'u admiruar, që pasqyron të kaluarën e pasur të qytetit, është ndërtuar mbi një kodër me pamje nga një luginë dhe malet.

Rezervoni

Syri kalter & TuriLekursi Fortress

Në këtë turne do të eksplorojmë Parkun Kombëtar të Syrit të Kaltër dhe Kalanë e Lekuresit. Të dy vendet janë të pasura me histori dhe bukuri. Është një zonë shumë piktoreske, ku nga brenda malit Mali i Gjerë buron ujë i pastër kristal.

Rezervoni

Banjat Termale të Benjës

I vendosur 120 larg bregdetit të Jonit dhe Sarandës, duke notuar në burimet termale natyrore të Bënjës në Shqipërinë juglindore, ndihet më mirë gjatë muajve të ftohtë të vitit. Ju mund të shijoni banjat e nxehta natyrore.

Rezervoni

Turi Qyteti i Beratit

Në këtë turne do të eksplorojmë Beratin, një nga qytetet më të veçanta të Shqipërisë! I njohur si "Qyteti i dritareve i vendosur një mbi të tjerët", ai ka peizazhe të bukura dhe çdo rrugë të kthen pas në kohë.

Rezervoni

Turi Ksamil & Butrint

Një nga plazhet më të bukur në Shqipëri është Ksamili të cilin do ta vizitojmë në këtë tur së bashku me Butrintin. Zbuloni trashëgiminë e grekëve dhe romakëve të lashtë duke eksploruar rrënojat magjepsëse arkeologjike të Shqipërisë.

Rezervoni