Udheto & Eksploro Shqiperine Me Ne

Në Leka Tours, agjencia kryesore e udhëtimeve në Shqipëri,
ju planifikoni udhëtimin tuaj. Ne ofrojmë shërbime të tilla si marrja me qera e makinave,
shëtitje me anije dhe transferta.

Rreth nesh

Agjentët tanë të udhëtimit janë ekspertë në hartimin dhe koordinimin e udhetimeve drejt Shqipërisë. Ekspertiza e tyre përfshin të gjithë logjistikën, akomodimin, udhëzuesit, transportin
dhe aksesin e brendshëm në eksperienca të jashtëzakonshme,si dhe mbështetje gjatë gjithë kohës së udhëtimit tuaj Ju gjithashtu mund të merrni me qira një makinë nga ne për të shijuar udhëtimin ne qetësinë tuaj.

Kerko destinacion

70 Makina me Qera

100 Destinacione

10.000 + Klient

100 Destinacione

Bëjeni udhetimin tuaj të paharrueshëm dhe të sigurt me ne

Ne kerkim te kompanise me te mire Leka Tours me vendndodhje ne Sarande, me eksperience shumevjecare dhe staf profesional. Misioni ynë është të ofrojmë turne me cilësi të lartë. Ne punojmë çdo ditë drejt këtij qëllimi. Nëse jeni duke kërkuar për aventurën tuaj të ardhshme, ne mund t'ju ndihmojmë. Ne ofrojmë turne private, të personalizuara me shije autentike, lokale dhe shumë shërbime të tjera për çdo klient që dëshiron të vizitojë Shqipërinë e Jugut.

0 Ture te sukseshme
0 Turist te kenaqur
0 Vende eksplor

Destinacionet më te mira te vendit

Merni me qera nje makine

Nëse dëshironi të vizitoni qytetet në qetësinë tuaj, atëherë mund të merrni me qera një makinë nga ne.

Vlerësime