Turne në grupShijoni pushimet tuaja në mënyrën më të mirë.

Udhëtimet në grup janë një nga mënyrat më të mira për të shijuar një aventurë të mrekullueshme pushimi me njerëz që duan të udhëtojnë dhe eksplorojnë. Leka Tours ofron udhëtime ne grup në të gjitha destinacionet premierë në Shqipëri. Gjithçka që duhet të bëni është të zgjidhni destinacionin tuaj.p>

0 Ture te sukseshme
0 Turist te kenaqur
0 Vende eksplor


Vlersimet